Nejnovější recenze ze sekce Hry na Xbox Series X/S
Tahle série nikdy nezklame :)
nebyla možnost vyzkoušet
Veľa aút na výber z rôznych časových období ,ich slávy až do dnes do modernej doby kde je aj hybridná verzia :) (môžte si aj sami poskladať vozidlo, umiestniť motor v prednej ..zadnej časti (viacmenej si nastaviť vozidlo podľa svojej chuti
Dobře udělané
RoboCop: Rogue City (XSX)
Přidáno: 24. prosince 2023
(naposledy upraveno 28. prosince 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
- Dobrá hra,pobaví i grafika ujde.
- Vše v naprostém pořádku
Vše ok
Vše ok
- Velice spokojená rychlost
vánoční dárek, hraje rád fotbal
- Super hra a perfektní atmosféra a konečně v krabici.
- Skvělá strategie.
- Skvělá závodní hra.
- Úchvatné vesmírné scenérie
- Mnoho možností, co ve hře dělat
- Soubojový systém, široká škála zbraní
- Stavba vlastní lodi a základny
- "Jen" 30 FPS na Xbox Series X
- Složitější uživatelské rozhraní
- Občasné technické chyby
Pokud máte rádi vesmír a sci-fi tématiku, je Starfield přesně pro vás. Ve hře můžete zkoumat nezměrné množství planet, které nabízí úchvatné scenérie. Lze si postavit vlastní loď, založit na planetě základnu, těžit suroviny, zkoumat, nebo se pustit do bojů s piráty. Hra nabízí opravdu hodně možností, co dělat, nemusíte se striktně držet příběhu a do ničeho vás nenutí. Osobně mě Starfield neskutečně chytil, je to příjemný relax, dát si večer průzkum nějaké planety a splnit pár questů. Věřím, že potenciál do budoucna je zde obrovský, moddeři se zde určitě vyřádí. Vytknul bych složitější uživatelské rozhraní, zmiňuji sice jen 30FPS na Xboxu, ve výsledku jsem si ale zvykl a dá se s tím v pohodě fungovat. Stylizace a grafika se mi líbí, ačkoli se občas najdou scény, které působí plochým dojmem. Za mě asi jedna z nejvýraznějších her za poslední dobu.
- Skvělá hra.
Příběh a délka hry
- Výroba grafika
- Titulky v češtině
skvělá hra s č.tytulky
- Ok.
- Vyjde 10. října 2023 !!!
- uvidíme
bude to pecka
Zobrazuji 21 - 40 ze 57 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 Další »